Zoeken naar wat zou

Uw zoekactie voor wat zou leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek oudere dominante man zijn sletje te zijn
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
John 21 jaar Noord-Brabant - Geldrop-Mierlo
Dominate vrouw gezocht voor JOI
Het onervaren jonge man hier. Ik zou het enorm geil vinden om een kerk of instruction via spraak of video bericht te krijgen van een ervaren dominante vrouw en deze dan te bevlogen tot op het kleinste detail.  

Dominate vrouw gezocht voor JOI
Berr 26 jaar Antwerpen - Bonheiden
Submissive zoekt...
Hoi! Ik be een virile, niet onknappe, 26 jarige jongeman. Ik zou graag mijn horizon verruimen binnen BDSM en ben hiervoor opzoek naar een Meester(es) of koppel. Ben jij op zoek naar een volledig naar uw wens op te werken subje? Mail me dan met je ideale eerste sessie! Groetjes  
Geert 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
P&P
Mocht een specifieke fetish een goede basis zijn om een relatie op te bouwen dan zou ik wellicht gewoon op zoek gaan naar een leuke vrouw met heimelijke (of uitgesproken) plas&poep fantasieën. Gelukkig is dat niet het geval en zijn er veel meer factoren die moeten goed zitten: Dus zoek ik gewoon een leuke vrouw (40+) die eens wil daten met een single man van 49. Een leuke avond ergens en we praten dan over alles behalve het eerste punt want dat weten we dan eigenlijk gewoon al. Kei-gemakkelijk toch?  
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, en ze wil dat ik voor haar een vast extra vriendje zoek uit de buurt. hoeft geen lange hete seks te zijn, eerder dat ze haar zet of legt voor jou, en dat jij gewoon je ding kan doen. Wat ze wel liefst heeft, is dat het iemand is die niet proper is vanonder en ruikt, vb iemand die luiers of beplaste slipjes draagt. Dit wil ze eerder als vernedering naar mij toe, omdat ik meestal erna met haar ook intiem zou zijn. Ze wil ook dat ik toekijk vanuit een spiekgaatje in de deur  
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Slaafje 29 jaar Antwerpen - Berchem
Zoekt meester voor deze nacht!
Ik ben een jongeman van 29 jaar die weinig ervaring heeft in het bdsm verhaal. Ik kick al enig tijd op de vernedering en machteloos te zijn. Iemand die met een voorstel komt en die kan ontvangen? Graag ook vertellen wat je zou willen doen.  

Zoekt meester voor deze nacht!
bert 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
bi-slaaf zoekt Meester of Meesteres
Ben een bi-man (hou van crossdress) die graag een Meester of Meesters zou dienen. Uw genot staat op de eerste plaats, kan me vrijmaken overdag tijdens de week. Verplaats me regio Brugge-Kust  
vanhem 64 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
eerste bdsm-stapjes
als Dominant (66 jaar) wil ik graag mijn eerste stapjes zetten in de bdsm. zonder veel poeha jou (liefst Dame of koppel, desgevallend man alleen +/- mijn leeftijd tot (veel) jonger) na een drankje je edgen op handen en knieën, je immobiliseren met zachte materialen, beetje pijnigen, beetje je "rust verstoren" en je licht naar mijn hand zetten. en dan steeds wat verder gaan, niet te vlug, niet te traag, zolang het ons maar een goed gevoel geeft. en ik de bovenhand houdt! eerder lust al is een beetje pijn onvermijdelijk. liefst iemand uit de (wijde) omgeving en zo mogelijk ook voor meermaals. reacties zijn enkel welkom met gedetailleerde opgave van je profiel, zeker je geslacht en leeftijd. iemand die ook eerste stapjes zet als subje zou heerlijk zijn. ben zeer vrouwvriendelijk en heel hygiënisch - verwacht dit ook zeker terug. ook te vinden voor hetero "vanilleseks".  
  1   2   3   4   5   6   7